Af Redaktionen

Der sker ting og sager i en ”baggård” i Storegade, hvor JaTak Esbjerg netop har skiftet navn.

En glad men travl indehaver byder os indenfor: -Nu hedder vi Hjem og Børn – og navnet signalerer ret godt hvad der satses på helhjertet, fortæller indehaver Flemming Madsen.

Butikken er nemlig fyldt op med smukke ting til indretningen af hjemmet, og med det nylige indkøb af 14 nye reoler og en større om-rokering af butikken bliver alle de flotte ting nu præsenteret endnu bedre.

Butikken har ALTID masser af nye vare i butikken.

-Butikken er i konstant bevægelse fortæller Flemming Madsen. -Vi får nyheder gerne 1-2 gange ugentligt. Og da vi ikke er en del af en kæde bestemmer vi jo 100% selv hvad vi vil have på hylderne, hvilket en del kunder også bemærker. ”Det er jo helt anderledes ting end vi kan få andre steder” hører vi tit.

Udover det brede udvalg i indretning og brugskunst til store og små, kan man også finde et udvalg af legetøj og licens-tøj til de små. Ved sidstnævnte er det især Gurli Gris, Frozen, Paw Patrol og Baby Shark der hitter lige nu.

Flemming Madsen glæder sig over de mange nyheder butikken netop har fået hjem.

Og Hjem og Børn er ikke kun i Esbjerg. Der er nemlig også åbnet webshop, så man i fred og ro kan sidde hjemme og bestille fra hele landet.

Hjem og Børn finder du på Storegade 112, (Det gamle Roberts Møbler) med indgang fra gården og masser af gratis p-pladser lige ved døren.

Man kan også shoppe hjemmefra på websiden www.hjemogborn.dk, eller man kan følge med på både Facebook og Instagram, hvor Flemming Madsen og hustru Trine Madsen dagligt slår nyheder og tilbud op – hvilket de i øvrigt også gør på Dagens Deal i Esbjerg og omegn.