Af Redaktionen

Få en grundig gennemgang af den nye ferielov og bliv klogere på, hvad loven betyder for NGO’er, frivillige sociale organisationer og frivilligcentre med lønnede medarbejdere, der er omfattet af ferieloven. På webinaret præsenterer advokat Nilgün Aydin, der er specialiseret i HR-jura, gode råd og redskaber til at håndtere ferielovens ændringer som fx overgangsordning, indefrysning af feriemidler, og samtidighedsferie. Få også viden om de nye reglers betydning for medarbejdernes ferie under Corona.Folketinget har vedtaget en ny ferielov, som træder i kraft den 1. september 2020. Den nye ferielov gør det nemmere og hurtigere for nye medarbejdere at holde ferie med løn, og ændrer grundlæggende den måde ansatte medarbejdere normalt optjener og afholder ferie på.

På dette webinar for NGO’er og frivillige organisationer med lønnede medarbejdere, som er omfattet af ferieloven, gennemgår advokat Nilgün Aydin, som er ekspert i HR-jura, baggrunden for den nye ferielov. På webinaret får du juridiske og praktiske råd til at håndtere og tage stilling til, hvad ferielovens ændringer som fx overgangsordning, indefrysning af feriemidler, og samtidighedsferie betyder for organisationen og jeres ansatte medarbejdere.

Hvem kan deltage?

Webinaret er for frivillige, bestyrelsesmedlemmer, ansatte medarbejdere og ledere i NGO’er, frivillige sociale organisationer samt frivilligcentre med lønnede ansatte, som er omfattet af ferieloven. Du har brug for at kende de nye regler og vil gerne vide, hvordan I fremover tilrettelægger ferie for jeres ansatte, udbetaler feriepenge og afrapporterer afholdt ferie korrekt og rettidigt.

Hvad får du ud af at deltage?

På webinaret får du viden om den nye ferielov og hvad den betyder jer. Du bliver klogere på, hvad I som forening skal gøre for at overholde loven og hvordan I kommer i gang.

På webinaret kommer vi omkring:

  • Baggrunden for den nye ferielov
  • De væsentligste ændringer
  • Overgangsreglerne
  • Arbejdsgivers tidsfrister med mere
  • Information af medarbejdere
  • Tilpasning af ansættelsesretlige dokumenter
  • Feriereglernes betydning for medarbejdernes ferie under Covid-19
  • Om den nye ferielov på Virk.dk
Hvad er et webinar?

Et webinar er et online foredrag, hvor du møder underviser og øvrige deltagere på Internettet. Computeren er dit kursuslokale. Undervejs kan du chatte med webinarets deltagere og stille spørgsmål til underviseren. Det eneste, du behøver for at være med, er en computer eller tablet med internetadgang, mikrofon og højttaler samt en stille og rolig plads.

Få svar på dine spørgsmål om de praktiske detaljer, når du skal deltage i et webinar

Sådan foregår det

Du melder dig til webinaret på siden https://frivillighed.dk/kurser/faa-styr-paa-den-nye-ferielov-gratis-webinar

. Skriv koden ”Corona” i feltet “Andre oplysninger” ved tilmelding. Inden webinaret sender vi dig en mail med et link og praktiske oplysninger om, hvordan du får adgang til webinaret.

Live eller ej?

Du får den absolut bedste oplevelse ved at deltage live. Men uanset om du deltager live eller ej, får du efterfølgende tilsendt et link til en video med webinaret. Så kan du altid se videoen på et fælles møde for din bestyrelse, frivilliggruppe eller kollegerne i din forening.

Underviser

Nilgün Aydin
er selvstændig advokat med speciale i HR-jura og persondataret.

Nilgün har mere end 15 års erfaring som rådgiver og underviser i HR-jura og persondataret i både private og offentlige virksomheder. Hun er også medforfatter til bogen ’Ansættelsen fra start til slut: En introduktion til HR-juraen’. Læs mere om Nilgün Aydin på www.naydin.dk