[smartslider3 slider=15]

Af Lene Memborg   Fotos: Poul Helt

Det blev et farverigt farvel til ”The Color Run” der desværre ikke vender tilbage næste år til Festugen.

Museumspladsen i Nørregade blev lørdag formiddag forvandlet til en farverig fest, da ”The Color Run” blev afviklet for foreløbig sidste gang.

Det holdt nu ikke deltagerne tilbage, der blev kastet med masser af farvestøv både på sig selv og på hinanden.

Mange havde også skejet ekstra ud i festlig selvlysende og pangfarvet udklædninger, der ville kunne gøre enhver malermester misundelig.

Deltagerne blev varmet godt op med den hårdtpumpet opvarmningsmusik, og farvestøvet fløj i luften, så da startskuddet lød var stemningen helt i top.

Forude ventede de glade deltager fem kilometers by løb, hvor de i de fire forskellige zoner blev overhældt med yderligere farve. For modsat mange andre løb, drejede det sig overhovedet ikke om at komme først, men derimod udelukkende om at have det sjovt og at hygge sig.

Ingen tvivl om at det gjorde folk også, og flere gav også udtryk for at, de var kede af at løbet ikke er at finde i Festugen næste år.

Derfor kommer løbet ikke næste år

Christian Thomsen, projektleder fra ”The Color Run” fortæller –Vi har kun 1375 tilmeldte til løbet i dag, og det er det laveste tal vi har haft til et arrangement nogensinde. Så derfor bliver der ikke et løb i Esbjerg næste år, vi er jo et kommercielt foretagende, og det er ikke rentabel med så få deltagere. Bare sidste år havde vi næsten 2000 tilmeldte i Esbjerg. Men lad os se det kan være at vi vender tilbage på et andet tidspunkt.