Af Redaktionen

I de større byer er det ikke bare turisterne og de unge, der bruger løbehjul. Mange andre er også blevet glade for løbehjulene som et alternativ til cyklen.

Når vi hører om elektriske løbehjul i medierne, handler det ofte om turister, der ikke kan finde ud af at køre på dem, og unge mennesker, der kører på dem, selvom de er fulde. Det er dog langt fra hele historien om løbehjulene.

Mange almindelige mennesker bruger dem nemlig også, når de skal rundt i de større byer. Løbehjulene er nemlig et godt supplement til en almindelig cykel. For eksempel er det meget nemmere at komme rundt, når det er blæsevejr; du skal ikke bruge nær så meget energi på det.

Flere og flere vælger selv at købe elektriske løbehjul

En stor del af dem, der bruger løbehjulet som et alternativt transportmiddel, vælger selv at købe et. Bruger du løbehjulet regelmæssigt, kan det nemlig i høj grad betale sig i forhold til, hvad du betaler, hver gang du lejer et.

Derudover er der selvfølgelig den fordel, at du er sikker på, at løbehjulet er der, når du skal videre igen. Et lejet elektrisk løbehjul stiller du jo fra dig – og så har alle mulighed for at tage det. Dit eget elektriske løbehjul kan du nemt tage med op på kontoret, hvor det kan stå i sikkerhed.

Solide hjul og en lang rækkevidde er vigtigt

Når du køber dit eget elektriske løbehjul, er det vigtigt, at du sørger for at vælge et, der har nogle store og solide hjul. Hjulene gør det nemmere at køre over bump og småsten på vejen – det er ikke noget, som dit løbehjul skal blive slået ud af.

Derudover bør du også tænke over, hvor lang en rækkevidde dit løbehjul skal have. Det kommer jo helt an på, hvor lange distancer du plejer at tage på det. Du kan normalt køre 15-30 kilometer på en opladning, så der kan altså være stor forskel på de forskellige løbehjul.

Et elektrisk løbehjul kan altså være et rigtig praktisk transportmiddel for dig, der bor i byen. Dermed kan du nemmere komme frem end på cykel.