Af Redaktionen

På baggrund af udviklingen af Covid-19 samt nye restriktioner og anbefalinger lukkede Bakken 9. december Jul på Bakken 2020 før tid.
De mere end 1.000 juletræer der prydede Bakken fik i to weekender lov til at pynte i gader og stræder til dette års Jul på Bakken, før forlystelsesparken måtte lukke på baggrund af de seneste restriktioner. Nu donerer Bakken juletræerne, så de kan skabe glæde i private hjem henover julen.

Landsorganisationen ’Stop Spild Lokalt’ har med deres lokale afdeling i Lyngby Taarbæk samt afdelingen for hele region Sjælland, vist stor interesse for de mange juletræer på Bakken, som nu kan komme til at glæde ude i private hjem.

-At få doneret 500 juletræer kommer til at betyde en masse for rigtig mange, hvor juletræet netop er skåret fra på grund af en presset økonomi. En økonomi, som er endnu værre i år grundet Covid-19. Samtidig er det godt, at vi undgår, at de bliver smidt ud, men kommer til gavn i stedet for. Vi er rigtig glade for, at Bakken vil samarbejde med os, siger Rasmus Erichsen, der står bag organisationen Stop Spild Lokalt.

På Bakken glæder det også administrerende direktør, Lene Alsgren, at juletræerne nu kan komme ind i de private stuer.
-Vi er rigtig glade for, at vi har fået muligheden for at være med til at skabe lidt julestemning rundt omkring hos familier, som har det svært i denne tid. Vi ville have været kede af at lade træerne blive stående på Bakken hen over julen til ingen verdens nytte. Nu kan de i stedet sprede glæde rundt i private stuer, og det er en dejlig tanke, siger direktør, Lene Alsgren.