Af Lene Memborg

Vi har taget et lille kik på de internationale anmelder af den spritnye iPhone 11 der lander ind nu på fredag!

Alene de få, der af professionelle grunde har brug for de bedre kameraer, som sidder i Pro-serien, bør overveje at betale mere, mener flere af anmelderne.

Dommen overordnet over iPhone 11 er at den billigste faktisk er god nok!

Flere af de internationale Techmedier påpeger ligefrem, at den nye 11er tilbyder så meget, at du bør fravælge den dyrere iPhone 11 Pro.

Derfor når den nye iphone 11-serier officielt kan købes i Danmark, kan du trygt vælge den billigste udgave med 64 gigabyte med intern lagerplads til 6299 kr.Det slår techmedierne fast i deres anmeldelser fra i går, hvor de har kikket på den nye iphone 11 (6,1 tommer) 11 Pro (5,8 tommer) og 11 Pro Max (6,5 tommer)

Læs her de internationale anmeldelser og bliv lidt klogere på den nye 11 serier.

The Verge: Køb en iPhone 11 så bliver du glad!

Nilay Patel fra The Verge er ikke i tvivl: iPhone 11 er det rigtige valg for den absolut største del af dem, der jagter en ny iPhone i år.

I sin anmeldelse af både iPhone 11 og iPhone 11 Pro og Pro Max vender han gang på gang tilbage til konstateringen af, at der ingen grund er til at betale for mere end den billigste iPhone 11.

-Hvis du vil betale mere for det bedste display og bedste kamera, er iPhone 11 Pro overprisen værd, fastslår han. -Men iPhone 11 er den telefon, som folk, der opgraderer til en ny iPhone i år, bør vælge. Det er en fremragende telefon med et af de bedste kameraer, jeg har set på en smartphone, lige så vel som det er et fremragende batteri.

Netop batteriet er i hele iPhone 11-serien værd at fremhæve, mener Nilay Patel. Han ærgrer sig dog over, at det alene er i den dyre Pro, at der følger en hurtiglader med. iPhone 11-brugere må leve med den normale 5 watts-standardlader fra Apple. -De fleste behøves dog ikke overtænke: Køb en iPhone 11. Du bliver glad for den lyder opfordringen.

CNET: Farverig og bedst!

Det er som sædvanlig Scott Stein, der lægger pen til anmeldelsen af iPhone 11 og iPhone 11 Pro hos CNET. Han er i de store træk enig i den dom, som Niley Patel fra The Verge giver over de nye iPhones.

-iPhone 11 Pro-modellerne tilbyder kun en smule ekstra, men det er ting, der betyder meget for dem, som er ekstreme mobilbrugere eller pixel-eksperter. -Og hvis du vil have maksimal batteritid, er det hovedårsagen til, at du skal vælge iPhone 11 Pro Max.

I sin test fik Scott Stein næsten fire timer mere i batteritid ud af netop 11 Pro Max, der imidlertid koster en markant overpris i forhold til iPhone 11, der ligeledes får ros for en udmærket batteritid.

-Af uransagelige grunde har Apple valgt, at deres prisbillige iPhone 11 er den eneste, hvor man kan have det lidt sjovt med farverne, konstaterer han videre i sin ros af den mindste og altså billigste iPhone i den nye 11 serie.

Wired: Ikke en Pro!

Lauren Goode fra Wired kalder det ganske almen sund fornuft at kigge nærmere på iPhone 11 og ignorere Pro-serien.

-iPhone 11 har et rigtigt godt kamera, som i flere situationer slår sidste års topmodel, iPhone Xs, udtaler hun og fortsætter -batteriet på iPhone 11 er også rigtigt godt. Først og fremmest fordi LCD-skærmen æder mindre strøm, processoren (A13 Bionic) er mere effektiv, og så er batteriet større end batterierne i iPhone Xr og Xs. Hendes råd er – som de andres anmelderes – at man skal være særligt afhængig af sit kamera for at vælge dyrere modeller end iPhone 11.

Så er det bare op til dig hvad du vægter hvis du står og skal have en ny iPhone!