Af Jan Poulsen   Fotos: Poul Helt

Sidste års aflysninger har blot givet holdet bag Esbjerg revyen endnu mere blod på tanden i forhold til årets revy.

-Vi står med et top-professionelt og kanongodt revyhold, der har så meget opsparet energi, at de næsten ikke kan vente længere, og det ville ikke have været til at bære, hvis vi endnu engang måtte aflyse. Vi trænger alle til at grine og være fælles om en oplevelse, og den står vi klar med. Lød det tidligere på året, da man vidste at revyen kunne gennemføres

Ved onsdagens premiere i går var det da også tydeligt at holdet nød samspillet og de skrå brædder. Der var ikke sparet på hverken de satiriske, politiske eller grænseoverskridende og tå krummende indslag. Holdet fungerer super godt sammen, og supplerer hinanden på alle fronter.

Med en misset revy i 2020 fik publikum en ultrakort revanche under åbningsnummeret, hvorefter holdet rigtig foldede sig ud. Blandt andet Esbjerg Kommune og den Danske Folkekirke stod for skud, i forrygende numre, der absolut gør revyen et besøg værd.

Uden at røbe Revyens indhold yderligere for dem der stadig har til gode at se den kan vi godt afsløre at aftenen bød på latterkramper og højt til loftet, og som altid leverede Esbjerg revyen en intet mindre end formidabel forestilling.

 

[smartslider3 slider=”151″]