Af Redaktionen   Foto: LEGO

Farverige figurer, fjollerier og ikke mindst leg med Legoklodser ud over hele gulvet i Lego House.

Det er et paradis for børn, ingen tvivl om det – men faktisk nu også så sej, at Lego House er kommet på listen over de 50 sejeste steder i verden.

Det er Time Magazine, der for første gang har udgivet børnenes egen liste. Den interessante liste er lavet af deres globale netværk af børn og unge, der skriver for bladets ungesektion: Time for Kids, og af læsere der er kommet med en masse forslag.

På listen finder man også Walt Disney World i Florida, et ishotel i Sverige,  samt et af de største krydstogtskibe i verden, men nu også Lego House i Billund.

Jesper Vilstrup, administrerende direktør i Lego House, -At være kommet i så fornemt selskab er en cadeau i verdensklasse fortæller han og fortsætter – Vi er vanvittig stolte og samtidig begejstrede over, at vi bliver anerkendt for det, vi selv ser som vores største styrke – nemlig at lave sjove, højkvalitets legeoplevelser for børn i alle aldre, slutter den begejstrede direktør.

Efter at børnene har nomineret stederne, er hvert sted blevet tjekket yderligere ud og vurderet ud fra flere forskellige parametre, før de er blevet godkendt til top 50.

Kvalitet, originalitet, bæredygtighed og tilgængelighed har været nogle af de ting, der blandet andet er blevet kigget på.

Listen er inddelt i kategorierne leg, lær, udforsk og spis. Lego House falder i førstnævnte. Udover legepladsen i Billund er Copenhill i København også nævnt som et af de 50 steder.

Du kan se hele listen her.