Af Redaktionen

Den 7. juli kan sydjyske kunder endelig træde indenfor i IKEA, når et nyt Planning studio åbner i Esbjerg med fokus på indretningsløsninger til køkkenet, stuen samt sove- og badeværelset. Åbningen markeres med taler, livemusik og mundgodt til de fremmødte på åbningsdagen.

Fremover bliver der kortere til IKEA for kunderne i Esbjerg og omegn. For den 7. juli klippes snoren til et nyt Planning studio i Esbjerg, hvor esbjergensere og kunder i den sydjyske landsdel kan få hjælp til at opfylde boligdrømme med løsninger til køkkenet, stuen samt sove- og badeværelset

I det knap 900 kvadratmeter store Planning studio på Østre Gjesingvej 9E venter der kunderne en personlig købsoplevelse, når de til juli kan søge inspiration til drømmeboligen under kyndig vejledning. Første åbningsdag fejres med livemusik, veggie hotdogs og svenske kanelboller for de fremmødte. Der vil også være mulighed for at deltage i en konkurrence om et gavekort til Planning studio Esbjerg til en værdi af 2.000 kr. For børnene er der gjort klar til tegnekonkurrence, hvor vinderen belønnes med et DUKTIG legekøkken.

Åbningen sker officielt med taler ved adm. direktør i IKEA Danmark Johan Laurell, borgmester i Esbjerg Kommune Jesper Frost Rasmussen og Andreas Møller, der tiltræder som Planning Studio Manager.

– Vi glæder os til at byde vores mange kunder i Sydjylland velkommen indenfor i helt nye rammer. Det er ikke hver dag, IKEA åbner et nyt sted, så vi håber, at kunderne tager godt imod os, og at mange vil lægge vejen forbi allerede på åbningsdagen, siger Planning Studio Manager Andreas Møller.

I det nye Planning studio vil det også være muligt at få vejledning om og bestille det øvrige IKEA sortiment, men kunderne kan ikke tage varerne med hjem med det samme. I stedet kan de – som altid – bestilles til levering.

Skræddersyede løsninger og hjemmelevering

Det nye IKEA koncept bygger på forbrugerindsigter og ønsket om at komme tættere på sydjyderne, som nu nemmere kan få hjælp til indretningen af hjemmet. I IKEA planning studio kan kunder booke en aftale med en indretningskonsulent eller arbejde med egne løsninger til køkkenet, stuen, sove- og badeværelset, mens man lader sig inspirere af det udstillede sortiment.

– Det bliver nemt og bekvemt for sydjyderne at besøge IKEA og designe boligløsninger nær deres bopæl. Og de får mulighed for at planlægge lige netop den løsning, der passer ind i deres nye soveværelse eller i drømmekøkkenet. Konceptet er allerede populært på Vesterbro i København og andre steder i verden, hvor vi er åbnet til glæde for vores kunder, siger Andreas Møller.

Tættere på sydjyderne

IKEA har været længe ventet i Danmarks femtestørste by, og nu kan sydjyderne glæde sig over, at IKEA melder sin ankomst hurtigere end forventet. Udover at få hjælp til indretningen af hjemmet vil det også være muligt at hente varer via Klik og Hent på bagsiden af det nye Planning studio, hvor der etableres et nyt afhentningssted.