Af Redaktionen 

Opførelsen af det nye lejligheds kompleks  Havnegade 6, ved krydset Jernbanegade og Østre Havnevej, er næsten afsluttet. Boligerne forventes inflytningsklare den 1. september .

Det er boligforeningen Fremad der står bag byggeriet af de 109 ungdomsboliger og 49 familieboliger.

Byggeriet har både et- og torums ungdomsboliger – alle mellem 40 og 50 kvadratmeter, samt Familieboliger på  et, to og trerums boliger mellem 48 og 85 kvadratmeter. Samtidig er der i nogle af familieboligerne gjort klar til vaskesøjler, samt altan. Der forefindes også overdækkede pladser til cykler – og mulighed for parkering af biler.

Den installerede elevator giver adgang til en fælles tagtersase, der er fælles vaskeri og en smuk udsigt over Esbjerg og Fanø.

Mange af familieboligerne er allerede udlejet, hvor studieboligerne har været lidt på standby, da de studerene jo først for ganske nyligt har fået svar på om de er optagede på deres studier, og dermed har behov for en studiebolig i byen. Da svarende rullede ind, torsdag i sidste uge, begyndte man ligeså at få ansøgere på de attraktive studieboliger, der udlejes af DAB.