Af Redaktionen

Den længeventede Disney-opfølger Frost 2 bringer Elsa, Anna og snemanden Olaf tilbage 1. juledag, hvor de tager på en farlig færd for at undersøge, hvor Elsas kræfter stammer fra.

Nu er de danske stemmer til efterfølgeren endelig blevet offentliggjort, og både nye og gamle kendinge er med. De centrale danske stemmer fra den første af de populære Disney-film Frost er tilbage, herunder Martin Brygmann.

Til gengæld debuterer den populære sangerinde Tina Dickow med sin første stemmerolle, som Anna og Elsas mor, Dronning Iduna.

Den danske sangerinde, der står bag store hits som ‘Count to Ten’ og ‘You Wanna Teach Me To Dance’, har også indspillet sange til den nye film og udtaler i en pressemeddelelse fra Disney bl.a.: – Det har virkelig været spændende at prøve kræfter med at lægge stemme til en karakter! Det er ikke noget, jeg har gjort før. Jeg har været stor fan af den første ‘Frost’, som vi har set utallige gange hjemme hos os, og det har gjort det til en ekstra stor oplevelse at komme med bagom 2’eren, som jeg har glædet mig til i flere år!

Se alle de danske stemmer her på den samlede liste over de danske stemmer.

Anna: Kristine Yde Eriksen

Elsa: Maria Lucia Heiberg Rosenberg

Olaf: Martin Brygmann

Kristoffer: Kenneth M. Christensen

Løjtnant: Mattias Ken Vedsegaard

Kongen: Henrik Prip

Dronning: Tina Dickow

Yelena: Trine Appel

Anna 5 år: Simone Bergstrøm Søsted

Elsa 8 år: Sally Bergstrøm Søsted

Ryder: Anton Hjejle

Honeymarin: Camilla Lau

Pabbie: Thomas W. Gabrielsson

Kong Runard: Jens Zaco Bøye

Sven: Kenneth M. Christensen

Bulda: Szhirley Rokahaim

Hans: Christian Lund

Øivind: Harald Stoltenberg

Forsalget til “Frost 2” er netop skudt i gang – premiere den 25.december.