Af Lene Memborg 

Fredag den 1. november er der lagt op til en farverig fernisering på Ship Inn i Hjerting fra kl.16.00.

Det er kunstnerne Leo Svendsen og Flemming Rendbo der udstiller nye værker og der inviteres til en festlig fernisering med inciterende musikalske indslag af Brewhouse JazzBand.

Begge kunstnere med rod i det lokale kunstmiljø er ikke mindst kendt for deres værker med udgangspunkt i musikalske ikoner og forbilleder.

Derudover har både Leo Svendsen og Flemming Rendbo igennem mange år undervist i grafiske fag og billedkunstneriske udtryk. Begge har dog forladt denne arena og helliger sig nu arbejdet med egne kreative udtryk. Og der er damp på kedelerne, Svendsen er oveni en ivrig jazzmusiker og svinger klarinetten i Brewhouse JazzBand. Rendbo arbejder yderligere som kunstnerisk konsulent på UCSyd og formidler også Erik Hagens store værk EsbjergEvangeliet gennem foredrag og rundvisninger.

Der er garanti for at møde en masse koryfæer på Ship Inn. Der kan i flæng nævnes Johnny Madsen, David Bowie, Leonard Cohen, Kim Larsen, Freddy Mercury, Anne, Sanne og Lis med mange mange flere.

Derudover vil Flemming Rendbo præsentere en række fuglearbejde udført på gamle esebakker ligesom en række mystiske fisk udført bl.a. af drivtømmer også vil dukke op.

Der bydes velkommen til en hyggelig fredag eftermiddag med spændende kunst garneret med traditionel New Orleans Jazz leveret af Brewhouse JazzBand.

Skulle du være forhindret kan vi oplyse at udstillingen, vil kunne opleves på Ship Inn fra 1.november til 31. december 2019.