Af Sabina Schmidt

På Stengårdsvej der spiser de sammen! Og alle er velkomne, når Stengårdsvej for tredje gang holder fællesspisning onsdag den 13.november 2019.

Her kan både børn og voksne nyde mad fra hele verden og spise fællesskabet i gang.

Tag en ret med til den fælles buffet, og tag din nabo, kollega eller kammerat i hånden, og kom og spis med. Sådan lyder opfordringen, når Stengårdsvej inviterer til fællesspisningen onsdag den 13.november fra kl.16.30-20.30

Tidligere har over 100 børn og voksne været med og nydt en buffet, der har budt til alt fra pandekager, fiskefileter, rugbrødsmadder til somalisk sambusa, vietnamesiske forårsruller og arabisk tabuleh. Årets nye tiltag er en omgang banko, for dem der har lyst til at spille med.

Masser af nye fællesskaber

-Energi til det gode og sunde liv er et fælles ansvar. Derfor vil vi gerne sammen med beboere, boligforeninger og andre være med til at understøtte, at mennesker kan mødes over et måltid og danne nye venskaber. –Jeg håber, at rigtig mange har lyst til at deltage i fællesspisningen på Stengårdsvej den 13.november, fortæller formand for Sundhed & Omsorgsudvalget, Olfert Krogh.

Sådan kommer du med

Fællesspisningen foregår på Stengårdsvej 313-319, 6705 Esbjerg Ø, onsdag den 13. november 2019 kl. 16.30-20.30.

Hent billetter hos Bydelsprojekt 3i1, Stengårdsvej 319, eller hos Mosaikken, Stengårdsvej 163, eller find måltidet, og tilmeld dig på danmarkspisersammen.dk.