Af Lene Memborg   Foto: Kristoffer Meyer

Det er hvert år en sikker succes i Nørreskoven både for publikum, og ikke mindst for alle de skønne medvirkende. Nu har du muligheden for at være med i årets sommerstykke Brødrene Løvehjerte, der opføres af Esbjerg Børne- og Ungdomsteater.

Esbjerg Børne- og Ungdomsteater opfører igen i år et stort sommerstykke i cirkusteltet i Nørreskoven. Ambitionen er at levere en forestilling, der kan følge op på tidligere års succeser som Ronja Røverdatter, Aladdin, Junglebogen, Pocahontas, Thors Hammer og mange andre af de populære opsætninger for børn og unge.

Hvis du/I kunne tænke jer at deltage i dette års sommerstykke, Brødrene Løvehjerte, er der indskrivning følgende datoer;

Lørdag d. 22. eller søndag d. 23. februar 2020

Det hele foregår i år på Tobakken, Gasværksgade 2, 6700 Esbjerg i foredragssalen på 2. sal

Der efterlyses både piger og drenge, kvinder og mænd i alle alderstrin, og hovedrollerne kan være både drenge og piger.

Indskrivnings-weekenden afholdes i audition-format, hvilket betyder, at du skal tilmelde dig på forhånd, og forberede en lille sang. Såfremt du søger en talerolle, bedes du også forberede en kort tekst. Audition afholdes i hold af max. 15 personer pr. gruppe. Man skal regne med, at man skal bruge op til 2 timer fra mødetid og til slut, inden du er færdig. Vær desuden opmærksom på, at arrangementet kan blive forsinket i løbet af dagen.
ALLE er sikret en plads i forestillingen, husk blot tilmelding.

Tilmelding til indskrivnings-weekenden sker ved udfyldelse af et tilmeldings skema. Gør dig inden tilmelding overvejelser om, hvorvidt du ønsker en talerolle (og gerne hvilken), eller om du blot ønsker at være i ensemblet. Du vil hurtigst muligt efter tilmeldingsfristen få tilsendt et auditiontidspunkt for den gruppe, du skal ind sammen med.

Se mere på teaterets hjemmeside: https://teaterhuset.org/

Hvis ovenstående har vakt din interesse, og du har lyst til at bruge mange hyggelige, sjove, kreative og udfordrende timer sammen med andre teaterinteresserede børn, unge og voksne så meld dig til Brødrene Løvehjerte, årets sommerstykke i Esbjerg Børne- og Ungdomsteater

Tilmeldingsfrist er 16. februar 2020