Af Redaktionen

Sportmaster og kunder indsamler rekordbeløb til Julehjælp

Alle børn fortjener en jul med gaver og julemad. Sportmaster har i flere år støttet Dansk Folkehjælp, men i år foregår indsamlingen også ude i butikkerne, herunder i Esbjerg, hvor 319 familier har søgt julehjælp. Med 16 dage tilbage af indsamlingen er sportskæden glad for at overrække 661.700 kr. til Julehjælp. Et rekordstort beløb indsamlet med fællesindsats fra kunder, ansatte, ejere og partnere.

Tusindvis af børn i Danmark glæder sig ikke til juleaften. Julemad og julegave er en luksus, som deres mor eller far ikke har råd til. Det ved de godt. Derfor har de ikke skrevet en ønskeliste, som deres kammerater.

Sportmaster har siden november samlet ind til Dansk Folkehjælp, der hvert år hjælper danske familier og børn med at holde en, trods alt, ordentlig jul.  Alene i Esbjerg har 319 familier søgt julehjælp, og hos Sportmaster er man gået ind i kampen for at hjælpe, sammen med kunder og partnere.

-Vi har ikke tidligere haft butikkerne med i vores indsamling og dermed heller ikke vores kunder. Men med den store indsats og støtte fra alle vores ansatte og kunder, gør vi det helt sikkert igen næste år. Vi har allerede nu sat indsamlingsrekord – og det er jeg virkelig stolt og taknemlig over. Fantastisk holdånd, siger administrerende direktør Andreas Holm, der den 1. december kunne overrække en check på 661.700 kr. til Dansk Folkehjælps julehjælp.

Sammen om nyt mål: 1 million kroner

På nuværende tidspunkt har Sportmaster i Esbjerg og alle søsterbutikkerne indsamlet 661.700 kroner og bidraget til, at 367 børnefamilier kan få en glædelig jul. Indsamlingen fortsætter i butik og online frem til den 23. december, og Sportmasters mål og håb er at nå tættere på en million inden jul i år, og allerede nu er planerne for at nå over en million til næste års indsamling i gang. Med en million kroner kan 555 udsatte familier holde jul.

For hver 1.800 kr., der samles ind, kan en familie få julemad og julegaver til børnene.

Fakta:

  • Hver en indsamlet krone går ubeskåret til Julehjælp til udsatte børnefamilier.
  • Sidste år gav Dansk Folkehjælp julehjælp mere end 14.000 familier.
  • Sportmaster fortsætter indsamlingen til Julehjælp i landets 75 butikker, blandt samarbejdspartnere og online frem til den 23. december 2021.