Tekst: Miki Worm Jørgensen Foto: Miki Worm Jørgensen

Tårerne pressede sig på hos hele holdet, da Team Esbjerg i eftermiddag tabte bronzekampen i EHF Champions League Women. Franske Metz endte med at tage sejren og det ædle metal i en kamp, hvor esbjergenserne ikke kom tæt på at tage sejren.

Det var kun i kampens indledning, at de danske vicemestre fulgte med. Ved 2-2 begyndte det at gå galt på tavlen, og franskmændene stak af. Denne føring blev kun større, som de første 30 minutter skred frem.

Ved pausen var stillingen 12-18 til Metz, og det lignede efterhånden en afklapsning af Team Esbjerg. De kom dog med mere tryk efter pausen.

Selvom Metz i første omgang udbyggede, så lykkedes det danskerne at score de næste fire mål, og det skabte meget mere spænding om kampens udfald.

Team Esbjerg kom op på minus to, men tættere kom de heller ikke. Igen ramte de en skidt periode, og Metz fik lukket kampen til deres fordel.

Dermed tager esbjergenser hjem fra deres første Champions League Final4 uden nogle medaljer. Næste sæson bliver holdet dog forbedret med tilføjelserne af Nora Mørk og Kathrine Heindahl.

Final4-stævnet blev i øvrigt vundet af Vipers Kristiansand for andet år i træk.