Af Redaktionen

Thomas Lillie er ny målmand hos Esbjerg Energy. Den 24-årige Vojens-dreng forlod som 18-årig barndoms-klubben Vojens IK og SønderjyskE, for at udvikle sig hos svenske Växjo Lakers, men skiftede efter to år tilbage til hjemlandet og Metal Ligaen.

– Thomas Lillie er en spiller, som vi i Esbjerg Energy har fulgt og spillet imod gennem flere sæsoner. Han er en god og solid sønderjyde, med sunde værdier, fortæller formand Søren Mathiasen fra Esbjerg Energy:

– Han er dedikeret med en stærk vilje. Han er i besiddelse af en stor træningsvilje og han har leveret gode resultater på isen gennem flere år og dermed vist sit værd.

– Ud over SønderjyskE har Thomas Lillie repræsenteret Frederikshavn White Hawks og senest Rungsted Seier Capital, hvor det blev til et dansk mesterskab. Nu fortsætter karrieren på den jyske vestkyst hos Esbjerg Energy.

– Tanken er, at Thomas Lillie skal konkurrere om spilletiden med mindst én anden kvalificeret og kompetent målmand. Hos Energy ønsker vi den størst mulige konkurrence på alle pladser. Vi ønsker derfor ikke bare konkurrence blandt målmændene, men også blandt backs og forwards.

– På den måde motiveres alle for at gøre sit absolut bedste og præstere bedst muligt hver eneste dag under træningerne på og uden for isen. Herved får vi et miljø, hvor alle yder deres absolut bedste i kampen om spilletiden, slutter Energy-formanden.

Thomas Lillie har spillet op mod 200 kampe i Metal Ligaen og har repræsenteret Danmark til slutrunder med U18- og U20-landsholdet. Den 182 cm høje målmand har spillet to seniorlandskampe. Endelig kan Thomas Lille glæde sig over et dansk seniormester-skab og en bronzemedalje.