Af Lene Memborg

Måske er det lidt tidligt at tænke på jul, omvendt så er det i dag præcis tre måneder til! Men inden da burde alle danskere kunne glæde sig over at verdens største julemarked rent faktisk kommer til Danmark!

Til november kommer verdens største indendørs julemarked nemlig til landets tredjestørste by, hvor 6.000 kvadratmeter i det sydvestlige Odense bliver fyldt med over en million magiske lys, masser af kunstig sne, julehygge og lokale godter.

Det er den canadiske familievirksomhed Glow Gardens, der står bag konceptet, og som nu har valgt at satse på Odense.

Og hvad kan gæsterne så forvente af Glow-julemarkedet?

Som gæst bliver man ført igennem et overdådigt eventyr, lover arrangørerne.

– Glow er magi, nærvær og eventyrlige vinteroplevelser for hele familien. Her kan børnene lege, sanse og opleve, mens de voksne går på opdagelse i vores traditionelle julemarked med blandt andet food trucks, brugskunst og fynske lækkerier. I den mørke vintertid giver vi bogstaveligt talt gæsterne masser af lys og glæde og opfordrer dem til at bruge tid sammen med dem, de elsker, siger Sanne Brigsted.

Fakta om Glow Gardens
Glow Gardens er verdens største indendørs julefestival, der har oprindelse i USA og Canada. Glow Gardens er stiftet af familien Jansen i Canada, som har bygget et globalt eventkoncept, der er stærkt forankret i lokalsamfundene. Det første Glow-event blev lanceret i 2017 i nærheden af Vancouver, Canada, og siden har mere end 500.000 gæster besøgt de i alt fem Glow-events i Canada. I 2019 forventes mere end 1 million mennesker at besøge Glow på en af deres ni lokationer i USA, Canada og nu også Danmark.

Priser til Glow Odense
Entrepriserne bliver 149 kroner for voksne og 119 kroner for børn (3-12 år). Børn under 3 år er gratis. Der er også mulighed for at købe et sæsonkort, der giver adgang i hele perioden.

Glow Odense finder sted fra torsdag 21. november 2019 til og med lørdag 4. januar 2020 og afholdes i opvarmede lokaler på Faaborgvej 248 B i Odense SV.

Kilde: Glow Gardens