Af Redaktionen

Fra den 28. september til den 5. oktober 2019 afholder PsykiatriNetværket Mental Days 2019 for at sætte landsdækkende fokus på mental sundhed.

Under overskriften Hvert menneske tæller! afholder PsykiatriNetværket en række begivenheder i hele Danmark – og alle er inviteret!

Mental Days 2019 sætter fokus på psykisk sårbarhed og de tabuer, der følger med. Samtidigt stiller vi skarpt på, at behandlingen af psykisk sygdom skal prioriteres højere, så vi kan sikre en fair og effektiv behandling for alle.

”Psykisk sårbarhed kan ramme os alle, når vi mindst venter det. Og vi håndterer, tackler og oplever den forskelligt. Nogle bliver fuldstændig raske, andre bærer deres psykiske sårbarhed hele livet. Derfor er vi nødt til at se det hele menneske og stoppe standardbehandlingen af psykisk sårbarhed – det er netop det, vi vil sætte fokus på med Mental Days,” fortæller Poul Nyrup Rasmussen, formand for PsykiatriNetværket og tidligere statsminister.

Mental Days 2019 kommer forbi Roskilde den 28. september, Aarhus den 29. september, Kolding den 30. september og Farum den 2. oktober. Sidst kulminerer Mental Days med afholdelsen af Psykiatritopmøde 2019 den 5. oktober i København.