Af Lene Memborg   Foto: Carlsberg

2020 bliver noget af et år for dronningen, for vores allesammen Daisy runder nemlig 80 år og ikke nok med, at det markeres i det ganske danske land over flere dage, så har andre også tænkt sig at fejre majestætens runde dag

Hos Carlsberg har man fundet et gammelt og meget sigende navn for pilsneren, der blev indført tilbage i 1914 ved pilsnerens 10 års fødselsdag. HOF var navnet, fordi bryggeriet var leverandør til det kgl. Danske hof. Dette navn holdt ved vores nationaldrik helt til 2000, hvor man valgte at droppe den royale etikette.

Men i anledningen af majestætens fødselsdag, er navnet nu tilbage i hele 2020. – Som det første bryggeri der kunne kalde sig leverandør til det kgl. danske hof, er det naturligt for os at fejre Kongehuset. I år er et helt specielt år fordi Hendes Majestæt Dronningen fylder 80 år den 16. april. Det kommer hele Carlsberg-familien til at fejre og for at markere årets begyndelse, kalder vi Carlsberg pilsneren for HOF i hele 2020, oplyser Brand Director Christopher Bak Billing.

Ifølge ham har danskerne savnet navnet i de 20 år, det har været væk fra markedet.

-Det folkekære kaldenavn har været efterlyst i mange år senest på vores generalforsamling, men vi manglede en god anledning til at genoplive Hoffen. Her på dagen, hvor vi blev leverandør til det kgl. danske hof, skriver vi igen HOF på Carlsberg pilsnerens etiket for at minde folk om den kommende 80 års fødselsdag og Carlsbergs rige arv og historie.

Den nye etikette er med et enkelt udtryk og kan købes fra i dag mandag 3. februar og resten af 2020.