Sport Event Syd og Lillebælt Halvmarathon, inviterer alle interesserede til at deltage gratis i det store landsdækkende løb “Danmark Løber”, der foregår søndag den 19. april. Selvfølgelig bliver det ikke et løbsarrangement, som man kender det, da forsamlingsforbuddet i forbindelse med coronavirus stadig er gældende. Derimod er der tale om endnu et virtuelt løb, som de der fandt sted i påsken. Man tilmelder sig via sin computer eller smartphone og løber alene.

Gennem Facebook – gruppen ”Danmark Løber” skydes løbet i gang kl 11.00 uanset hvor i landet man befinder sig. Man kan tilmelde sig distancerne 5 km, 10 km og halvmarathon, og så ellers selv bestemme hvor man løber. På nuværende tidspunkt har mere end 11.000 deltagere allerede meldt sig på banen.

Arangørerne håber på at mere end 20.000 danskere vil være med, og opfordrer desuden til, at man sender billeder og hilsner til de andre løbere undervejs.

Foruden Sport Event Syd og Lillebælt Halvmaraton er også Sparta Atletik og Løb, Aarhus Motion, Aalborg Atletik og Motion, OGF Odense og HCA Marathon involveret i arrangementet.