Af Lene Memborg

Fredag den 1. november kl 18.00 danner Sønderskov slot de eksklusive rammer i forbindelse med at de to Esbjerg kunstnere Arne og Lilli Ann Gundestrup er inviteret til at komme og fortælle om deres kunst.

I de historiske rammer i Herregårdskælderen vil Restauratør Preben Madsen servere en udsøgt menu til arrangementet;

Klokken 18.00

Snacks
Vive Malbec Brut Rosé, Alta Vista, Mendoza

Menu og vine

Marineret havtaske med jomfruhummer, jomfruhummercreme, æbler og salat
2018 Rivaner trocken, Emrich Schönleber, Nahe

Stegt kulmule på svampe med porre og kørvel
2018 Gelber Muskateller. Weingut Nigl, Kremstal

Kongeå kylling, persillerod, persille og marinerede agurker
2018 La Lutine Beaujolais Villages, Dom. Terre des Vivantes

Steg af rådyr med vildtsky, jordskokkeflan, syltede løg og brøndkarse
2016 La Chevalière, Patrick Jasmin, Côte Rotie

4 lokale oste med syltet tilbehør og knækbrød
2015 Welschriesling Beerenauslese, Payer, Burgenland

Hasselnøddekage med vaniljecreme
Nougatganache med rødvinssyltet pære
Hasselnøddeis med pæresorbet
Bin 27 Vintage Character, Fonseca-Guimaraens, Porto

Menu og vine kr. 595,-

Der er stadig mulighed for at resevere billetter på tlf 7538 3845 og e-mail preben@sonderskov.dk

 

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider