Af Lene Memborg   Foto: Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi

Bilist overså sin vigepligt og ramte direkte ind i en anden bil, og flygtede herefter fra stedet. Den påkørte bil var tydeligt skadet efter sammenstødet med flugtbilisten.

Derfor efterlyser Syd- og Sønderjyllands Politi nu den flugtbilist, der tirsdag aften overså sin vigepligt og kørte direkte ind i en anden bil og stak af fra gerningsstedet.

Ulykken skete på Tjæreborgvej ved Esbjerg. Flugtbilisten kom kørende ad Vestre Strandvej, hvor vedkommende ikke overholdt sin ubetingede vigepligt og kørte direkte ud på Tjæreborgvej. Her ramte flugtbilisten den anden bil, der kom kørende ad Tjæreborgvej. På trods af den kraftige ulykke stoppede bilisten ikke, men flygtede fra stedet.

Føreren, en 47-årig mand fra Esbjerg der sad i den ramte bil er selvsagt meget chokeret, men slipper meget heldigt fra det, i forhold til den hastighed bilen bliver ramt med.

Politiet hører gerne fra vidner, der kan have set flugtbilen, der beskrives som en sølvgrå stationcar, der højst sandsynlige må have flere skader og muligvis et punkteret højre baghjul.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.