Af Redaktionen

Endnu engang får GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA tildelt en fornem titel.

Denne gang var det brugerne af hjemmesiden børnibyen.dk har netop valgt GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA som Årets Dyrepark 2020 i Danmark.

Afstemningen til Børn i byen Prisen har stemt og i går søndag den 25. oktober 2020 blev spændingen så udløst, og vinderne blev kåret ved en prisfest i Tivolis Axelborg i København, som også var 10 års jubilæumsshow for Børn i byen-prisen.
GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA fik æren af at blive kåret som Årets dyrepark 2020, og direktøren er taknemmelig over, at parken får den fine titel:

– Vi vil meget gerne sige tusind tak for den flotte nominering og prissætning hos Børn i Byen. Det er dejligt, at vi som en land-zoo også kan skabe opmærksomhed og være med til at præsentere dyrene på en rigtig dejlig måde. Og også at give vores gæster og især vores børne-gæster en god oplevelse. Så vi vil sige mange tak for prisen, siger direktør i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, Richard Østerballe i en takketale til Børn i byen.

Brugernes afgørelse
Ved Børn i byen Prisen er det udelukkede brugerne, der i første omgang afgør, hvem der skal nomineres. Og derefter er det også brugerne, der via en afstemning afgør, hvem der skal vinde.
Deltagerne er listet op i forskellige kategorier, som spænder over alt fra oplevelser, attraktioner, restauranter, produkter til børn og andet.
Børn i byens egen definition på årets dyrepark ved afstemningen lød: ”Årets dyrepark giver børnefamilierne en helt unik mulighed for at komme tæt på vilde og eksotiske dyr – både dem, der lever i vand, til lands og i luften.”

I 2020 har brugere valgt, at GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA skulle være blandt de nominerede til årets dyrepark – og altså også vinderen. De andre fire nominerende var Aalborg Zoo, Zoologisk Have i København, Knuthenborg Safaripark og Ree Park Safari.

Udover nu at blive tildelt Børn i Byen prisen 2020 er GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA flere gange i de seneste år blevet kåret som Nordens bedste dyrepark af brugerne af den svenske rejseside barnsemester.se og som Danmarks bedste zoo og dyrepark hos DanCenter og Danland.