Af Lene Memborg

Hästens er flyttet, så drømmer du om en Hästens-seng så skal du nu i Torvegade 41 hvor der for få år siden lå modebutikken Marie Lahn.

Butiks-chef Sanne Theilgaard, droppede for snart to år siden sin egen frisørsalon for at springe videre til chef stillingen for Hästens i Esbjerg.

– Jeg er uddannet ved Hästens i Köping, Sverige – så jeg er nu søvncoach og kender alt til Hästens, fortæller Sanne, der er super glad for den nye centrale beliggenhed. I butikken er de 8 mest solgte modeller repræsenteret – lige fra den billigste til 36.000 kroner til den eksklusive udgave til 236.000 kroner. – Dog har vi ikke Rolls Royce modellen Vividus til en million danske kroner, men vi kan da snildt skaffe den smiler Sanne og fortsætter –  Jeg elsker de lækre kvalitets produkter, der siden 1852 er blevet fremstillet i rene naturlige materialer og jeg synes, de skønne omgivelser her i Torvegade 41, klæder vores kvalitets senge.

-Vi har masser af dejlig plads her i Torvegade hvor vi også byder på Hästens-tilbehør i form af blandt andet morgenkåber, sengetøj, dyner, puder, plaider og dunsokker, både i de karakteristiske Hästens-tern eller flotte ensfarvede udgaver.

Svenske Hästens er idag ejet af 5. generation og 6 generationen er nu også startet i det populære familie imperium.

[smartslider3 slider=36]