Af Redaktionen

Beboerne på Esbjerg Kommunes plejehjem kan også i år glæde sig til at få julegaver fra Lida og Oskar Nielsens Fond. Formand for Sundhed & Omsorgsudvalget, Olfert Krog, overrækker sammen med fonden og børn fra Tjæreborg Skole Signatur de første gaver på plejehjemmet Tjæreborg onsdag den 18. december 2019 kl. 10

Julen nærmer sig og dermed for de fleste også udsigten til gaver. Det gælder også på Esbjerg Kommunes plejehjem, hvor beboerne igen kan se frem til en ekstra julegave fra Lida og Oskar Nielsens Fond.

– Vi vil gerne gøre noget ekstra for at sprede juleglæde blandt de ældre på plejehjemmene. Derfor har vi også i år besluttet at give beboere på alle plejehjem i Esbjerg Kommune en julegave, siger bestyrelsesformand i Lida og Oskar Nielsens Fond, Ove Brinck Sørensen.

– Vi glæder os over det gode samarbejde med Lida og Oskar Nielsens Fond, som også i år har valgt at bidrage til fællesskabet med gaver til beboerne på alle vores plejehjem. Gaven er et lyspunkt, som er med til at skabe livskvalitet for de ældre på plejehjemmene, og det sætter vi stor pris på, siger formand for Sundhed & Omsorgsudvalget i Esbjerg Kommune, Olfert Krog.