Af Redaktionen Fotos: Ebbe Salomonsen

Esbjerg Kunstmuseum udviklede en app baseret skattejagt til påskeferien, med det formål at lokke børnefamilier og andre nysgerrige rundt til kunstværker i det offentlige rum. Undervejs skulle der løses opgaver, laves film og fotos og samtidig havde man muligheden for at være med i konkurrencen om et års medlemskab af Esbjerg Kunstforening samt en stor kurv med påskeæg.

-Der har været cirka 100 deltagere i påskejagten, og vi har fået meget positive tilkendegivelser. Alle de film, fotos og tekster, der er blevet sendt ind via app’en, vidner om stor opfindsomhed og masser af engagement. Flere familier har også skrevet direkte til os, at det har været en alletiders tur og en god idé, at de har opdaget nye steder og at hele familien har syntes, det var sjovt at lave noget sammen på en ny måde – fortæller Museumsinspektør Birgitte Ørum til KomEsbjerg og fortsætter:

-Vi har fundet en vinder i morges, og de har givet os tilladelse til at bruge et af de fotos, som de har sendt ind. De hedder Familien Vendelbo og tæller Rosa, Nord, Storm, Sejr, Bardur og Sara. De har fået leveret en kurv med påskeæg ved døren i morges, og når museet åbner igen, modtager de et års medlemskab af Esbjerg Kunstforening, som bl.a. giver fri entré for hele familien. Men rigtig dejligt med den positive respons konkluderer Birgitte Ørum.

[smartslider3 slider=94]