Af Lene Memborg   Foto: Jack Steffensen 

Ribe Fritidscenter har gjort lidt af et scoop når Sanne Salomonsen besøger Ribe på hendes akustiske 2020 turne den 7. marts næste år.

Der er forskellige grunde til at vi gerne vil have Ribe på det musikalske landkort. Normalt tager folk til Esbjerg, Kolding, Sønderborg eller Gram for at høre de store stjerner, men vi vil også gerne have de oplevelser i nær miljøet. Samtidig med at vi også gerne vil vise at Ribe fritidscenter kan bruges til andet en sport. – Jeg synes det er fedt at arbejde med, at bidrage til kulturen her i Ribe. Forklarer Claus Pedersen fra Danhostel Ribe, der også er manden bag koncerterne i Ribe Fritidscenter.

Det gør jo så heller ikke noget at der ikke kun kommer folk fra lokalområdet til koncerterne, men også folk længere væk fra. De booker så overnatning i Ribe, går ud og spiser og shopper i butikkerne mens de er her.

Ribe Fritidscenter har igennem de senere år markeret sig som en særdeles aktiv koncertarrangør, senest med en udsolgt Queen Maschine koncert den 9. november.

Til foråret gælder det så Sanne, der spiller både nogle af sine helt store hits, men også en stor del sange fra sit store repertoire, hun ikke har spillet i mange år, og endda sange hun aldrig har spillet live før. Mellem sangene bliver det hele krydret med små anekdoter fra Sanne’s liv og karriere. Det er en intim koncert, hvor man har muligheden for at komme tættere på en af Danmarks allerstørste stemmer.

Der tilbydes en 2 retters koncertbuffet inden koncerten med start kl. 18.00. slutter en tydelig glad Claus Pedersen.