Af Redaktionen. Sponseret indhold.

Så har du chancen her, for om bare 8 dage starter 7 dages udfordringen!

Lidt om Miella, og hendes liv i dag:

“For blot få år siden var det mig, der sad frustreret i min sofa. Jeg var ikke glad. Og selvom jeg ikke var utilfreds, var jeg bestemt ikke tilfreds.

Langt de fleste af mine vågne timer gik med trivielle hverdagsopgaver som at handle ind, lave mad, vaske tøj – og selvfølgelig at stresse rundt. Med andre ord: jeg havde en hverdag, som langt de fleste.

Og helt ærligt, så var det et frustrerende sted at være. Jeg følte mig ikke til stede, uanset hvor jeg var. Jeg var en zombie i mit eget liv.

Det gav ingen mening for mig. For jeg havde en dejlig søn og en dejlig mand. Vi boede i et dejligt hus og kørte rundt i en lækker bil. Så hvorfor var jeg dog ikke lykkelig?

Jeg knoklede hver evig eneste dag for at skabe de resultater, jeg ønskede. Men mine resultater matchede slet ikke med den energi, jeg lagde i det. Og selvom jeg ikke vidste præcis, hvad jeg ville, så havde jeg en stemme inden i, der hviskede “du kan mere, livet kan mere – få det til at ske”. Og det gjorde jeg så. Og sikke en rejse, det bragte mig ud på – både en indre og ydre rejse!

Nu bor jeg på Bali med mine tre skønne drenge og deres skønne far. Jeg lever en hverdag, hvor jeg bruger tiden på det, jeg har allermest lyst til. Det betyder, at mine dage går med alle de ting, jeg brænder for. Jeg hygger med mine unger, rejser, går på café og arbejder med min passion: MindBration™

Jeg ved alt om at knokle sig til resultater. Og det kan lade sig gøre. Men der findes en lettere vej. En vej, som er langt mere nydelsesfuld og sjov. En vej, som er fyldt med langt mere glæde og lethed. En vej, som er fyldt med overflod og penge. Og den vej kan du også gå – via MindBration.

Jeg hedder Miella Ravenscroft, og jeg er indehaveren og ejeren af MindBration-konceptet.

Er du klar til at skabe dit drømmeliv – indefra og ud?

Vi har ét mål

– At se hvor godt dit liv kan blive på kun 7 dage!

– Du får 7 videoer – 7 øvelser – 7 dage

Hvis du brænder inde med spørgsmål til mig eller mit team, så er du altid velkommen til at skrive til os. Det kan du gøre på support@miella.dk – så vender vi tilbage til dig, så snart vi kan. Og husk på, at hos os er der ingen dumme spørgsmål.

Hvor godt kan dit liv blive på bare 7 dage?

Hvordan fungerer det?

Lige så snart, at du har tilmeldt dig modtager du en e-mail med login og adgangskode til onlineportalen, hvor udfordringen vil foregå.

Hver dag i 7 dage fra startdatoen vil en video og en øvelse blive frigivet inde i onlineportalen.

Videoen varer alt imellem 5 -20 minutter.

Derudover bliver du inviteret ind i en lukket high vibe Facebookgruppe, hvor du vil møde de andre deltagere.

Hvor længe har jeg adgang til materialet?

Du har adgang til materialet 10 dage fra vi går i gang. Så vi anbefaler, at du gør, hvad du kan for at være en del af udfordringen imens, at den kører.

Videoerne og materialet kan ikke downloades.

Er der en Facebook gruppe?

JA! Alle får en helt unik mulighed for at være en del af vores HIGH VIBE Facebookgruppe. Her kan du møde de andre deltagere, og i kan heppe på og støtte hinanden under udfordringen. Miella er ikke aktiv i Facebookgruppen. Hun er dog en del af den og følger med på sidelinien. Hvad er MindBration®? MindBration® er når dit mindset og din vibration går op i en højere enhed.”

Lige nu kan du spare 614 kr hvis du tilmelder dig på linket her.