Af Redaktionen

Virksomheder landet over, kan finde kommende  arbejdskraft gennem Jobnet for Arbejdsgivere, allerede nu slås mange fuldtidstillinger op her, men nu er virksomhederne begyndt at se fordelen i, også at benytte muligheden for at finde deltidsansatte eller ansatte til tidsbegrænsede stillinger.
Tal fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering viser, at i alt 2155 virksomheder i begyndelsen af August havde et deltidsjob slået op på Jobnet for Arbejdsgivere, som er en service virksomheder kan bruge til at finde deres næste medarbejder. Det er en stor vækst i forhold til februar, hvor kun 1200 virksomheder havde deltidsjob posted på Jobnet.
Deltidsjobbene ligger oftest i brancher som rengøring, restauration, it og kundeservice. Mange af dem indebærer et timetal på under 15 timer om ugen. For mange lyder det måske skræmmende med et deltidsjob, men faktisk kan et job på få timer være et skridt på vej i fast ansættelse, forklarer en ekspert.

Det er gratis for arbejdsgivere at bruge Jobnet, og flere virksomheder har da også begyndt at få øje på denne mulighed for rekrutering.